Menu
fr

Wafels

Maak je wafels onweerstaanbaar met een deze zoete en hartige toppings. Volg je eigen recept of gebruik het onze, warm het wafelijzer op en haal inspiratie uit onze favoriete zoete of hartige toppings!
 
Ontdek ons wafelrecept HIER!

Onze favoriete hartige toppings
  • Met vis
Serveer de wafel met gerookte forelfilet uit de Ardennen, een lokaal en origineel alternatief voor zalm. Werk af met bieslookroom: meng wat volle room met citroensap, fijngehakte bieslook, peper en zout.
 
  • American style
De “chicken and waffle” is een heel populair brunchgerecht aan de andere kant van de oceaan. Je maakt het zo: serveer elke wafel met gefrituurde kip en … ahornsiroop! Een verrassende smakencombinatie, die écht goed werkt, zeker als je ervoor opteert voor huisbereide kip.
 
Onze favoriete zoete toppings
  • Seizoenversie
Wat hebben alle fruitsoorten gemeenschappelijk? Ze smaken zo heerlijk met slagroom erbij! Kies je favoriete seizoenfruit, snijd in kleine blokjes en bedek je wafel ermee. Kies zelf hoeveel toefjes slagroom je neemt! Je kan deze klassieker wat origineler maken door enkele stukjes fruit onder het wafelbeslag te mengen. Ook gedroogde en gekarameliseerde vruchten of fruit met een laagje chocolade doen het goed bij dit recept!
 
  • Met ijs
Maak een combinatie van twee onweerstaanbare desserts: ijs en wafels! Kies je favoriete ijssmaak (of smaken). Neem 2 wafels, schep wat bolletjes ijs op de ene wafel en leg de tweede erbovenop, zoals een boterham. Wil je er nog wat chocolade bij? Dompel een van de wafels eerst in wat chocolade en laat opstijven vooraleer je je ‘sandwich’ maakt.