Menu
fr

De Carlsbourg
recepten

Voor de fijnproevers

Vind
mijn recept

Perenbavarois
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Gebakken Freux-forel met gekonfijte rode biet
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Coq des Prés met boter en aardappels “pommes dauphine”
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Chocolademousse
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Croque-monsieur revisited
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Escargots van Warnant met kruidenboter
Carlsbourg recepten door J. Lapraille
Hindefilet in reepjes
met kastanjekorst, gekonfijte kweepeer en chocolade-mosterdsaus
Appel-notentaart
met een vleugje verbena
Crème brûlée
met rabarber en gember
Chocolademoelleux
met lavendel en zoute karamel
Gesmoorde suikersla
met gerookte zalm, boterboontjes en ‘beurre blanc’ met bieslook
Lamsstoofpotje
met Belgisch bier, courgette en pompoen
Scharrelkip
met witte en groene asperges en risotto van quinoa
Gebakken Ardense ham
met erwtencrème en gepocheerde eieren.
Kruidig gebraden lamsschouder
met groentechips en puree van zoete aardappel
Ossenhaas gevuld met cantharellen,
bordelaisesaus en geglaceerde groenten
Kwarteltjes met vijgen,
kleurige wortels en pastinaakpuree.
Luchtige quenelles
met grijze garnalen
Forel ‘à la meunière’,
rode snijbiet  en gestoofd witloof met kardemom.
Rivierbaars met rivierkreeft
en steranijs, met bulgur