Menu
fr

De Carlsbourg
recepten

Voor de fijnproevers

Vind
mijn recept

Fazantfilet met Ardense ham
Champignons, spinazie en krielaardappeltjes.
Crumble met halfgare appels en bruine suiker
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Cake met appel en peer van de boomgaarden in Chise
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Toast met brood van La manufacture urbaine uit Charleroi en aardbeien uit Gerpinnes
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Eendenborst van Floumont, geslonken kool met Chouffe en Cyril-chocolade
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Open ravioli van l’Ourchet-escargots met Bertinchamps
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Pannenkoeken met Moneuse-bier en Chant d’Éole
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Toast met een mousse van forel, knapperige pompoen en ingemaakte uien
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Clubsandwich op Gaumese wijze
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Gegrilde seizoensgroenten
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Kalfszwezerik met honing
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
kersenpapillot met citroentijm, vanilleslagroom en roomijs
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Gegrilde sardienen op een boterham met olijventapenade
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Gebakken escargots met kruidenboter
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Gepaneerde spiering met brood en verse kruiden, pastinaakpuree
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Gegrilde gevogeltefilet uit onze Ardennen, gemarineerd met Cuvée des Trolls, witloof met koffie
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Perenbavarois
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Gebakken Freux-forel met gekonfijte rode biet
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Coq des Prés met boter en aardappels “pommes dauphine”
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Chocolademousse
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Croque-monsieur revisited
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille
Escargots van Warnant met kruidenboter
Carlsbourg recepten door J. Lapraille
Hindefilet in reepjes
met kastanjekorst, gekonfijte kweepeer en chocolade-mosterdsaus
Appel-notentaart
met een vleugje verbena
Crème brûlée
met rabarber en gember
Chocolademoelleux
met lavendel en zoute karamel
Gesmoorde suikersla
met gerookte zalm, boterboontjes en ‘beurre blanc’ met bieslook
Lamsstoofpotje
met Belgisch bier, courgette en pompoen
Scharrelkip
met witte en groene asperges en risotto van quinoa
Gebakken Ardense ham
met erwtencrème en gepocheerde eieren.
Kruidig gebraden lamsschouder
met groentechips en puree van zoete aardappel
Ossenhaas gevuld met cantharellen,
bordelaisesaus en geglaceerde groenten
Kwarteltjes met vijgen,
kleurige wortels en pastinaakpuree.
Luchtige quenelles
met grijze garnalen
Forel ‘à la meunière’,
rode snijbiet  en gestoofd witloof met kardemom.
Rivierbaars met rivierkreeft
en steranijs, met bulgur