Menu
fr

Toast met geroosterde paprika's, jonge spinazie en geitenkaas

Carlsbourg Carlsbourg

Toast met geroosterde paprika's, jonge spinazie en geitenkaas
 

Ingrediënten

  • 350 g volkorenbrood
  • 200 g rode paprika
  • 120 g halfbelegen geitenkaas
  • 100 g jonge spinazieblaadjes
  • 40 g pompoenpitten
  • 20 g teentjes knoflook
  • 15 g olijfolie
  • 5 g Zwarte peper uit de molen
  • 40 g Carlsbourg Koelkastsmeerbaar zacht

4
personen

30min
Bereidingstijd



*

b
Nutri-score

Carlsbourg

Toast met geroosterde paprika's, jonge spinazie en geitenkaas
 

De bereiding

Verwarm de oven voor op 230°C.
Snijd de paprika in twee en verwijder de zaadjes. Leg de paprika en de ongepelde knoflookteentjes in een ovenschaal. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie. Bak gedurende 20 minuten en draai halverwege het bakken de ingrediënten om. Haal uit de oven. Pel de paprika's en knoflook.
Doe de paprika en knoflook in een blender en mix tot een gladde massa. Giet in een grote kom, voeg de Carlsbourg Koelkastsmeerbaar toe, peper en meng.
Rooster de pompoenpitten in een antikleefpan, blijf roeren. Giet in een kom.
Rooster lichtjes de sneetjes brood en besmeer ze met de peperbereiding. Voeg de jonge spinazieblaadjes, geitenkaas toe en bestrooi met pompoenpitten.
Carlsbourg

De afwerking

Seizoen: juli tot oktober

Nutri-score

Dit recept scoort:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  • Nutritionele waarden, per portie (234,3 g) : Energie : 672,9  Kcal ; 2812,9kj , Vetten 44,4g waarvan verzadigde vetzuren : 15,7g ; Koolhydraten : 44,4g waarvan suikers 5,4g ; Eiwitten : 19,2g ; Vezels : 7,3g ; Zout :  46,9g.
  • Nutritionele waarden voor 100 g : Energie : 287,2 Kcal ; 1200,3 kJ ; Vetten :  18,9g waarvan verzadigde vetzuren: 6,7 g ; Koolhydraten : 18,9g waarvan suikers : 2,3g ; Eiwitten :  8,2g ; Vezels : 3,1  g ­; Zout :  20,0g.

Past bij dit recept

Carlsbourg Koelkastsmeerbaar zacht

Carlsbourg
Ontdekken