Menu
fr

Moelleux au chocolat met kastanjes

Carlsbourg Carlsbourg

Moelleux au chocolat met kastanjes
 

Ingrediënten

  • 20 g Carlsbourg Ardense roomboter ongezouten
  • 4 eieren
  • 20 cl Carlsbourg Authentieke Volle Room
  • 300 g gekookte kastanjes
  • 200 g zwarte chocolade met 70% cacao
  • 150 g honing

8
personen

45min
Bereidingstijd



*

Carlsbourg

Moelleux au chocolat met kastanjes
 

De bereiding

  • Breek de chocolade in stukken en laat ze au bain-marie smelten met de boter. Meng. Neem de kom uit het water en laat op kamertemperatuur komen.
  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Mix de kastanjes tot een fijne puree. Doe er de eieren en de honing bij. Meng. Voeg de gesmolten chocolade toe en meng.
  • Bekleed een taartvorm met bakpapier en giet er de bereiding in.
  • Zet 25 minuten in de oven. Laat de taart afkoelen en haal dan uit de vorm.
Carlsbourg

De afwerking

  • Voeg onze heerlijke Carlsbourg Slagroom toe voor extra plezier!

Eet smakelijk!

Past bij dit recept

Authentieke volle room 1L

Carlsbourg
Ontdekken