Menu
fr

Gezouten cookies met Carlsbourg Baratte Boter

Carlsbourg Carlsbourg

Gezouten cookies met Carlsbourg Baratte Boter
 

Ingrediënten

  • 150g bloem
  • 40g Ardense worst
  • 100g gedroogde tomaten
  • 60g Parmezaanse kaas
  • 2 hele eieren
  • 1 eetlepel havermout
  • 10cl Carlsbourg authentieke room
  • 80g Carlsbourg Baratte Boter
  • 1 eetlepel sesamzaadjes
  • 2 theelepels droge gist
  •   Kruiden zout
  •   Kurkuma

1
personen

30min
Bereidingstijd



*

Carlsbourg

Gezouten cookies met Carlsbourg Baratte Boter
 

De bereiding

  • Snijd de worst en gedroogde tomaten in kleine blokjes.
  • Meng in een mixer (of met de hand) de Carlbourg Baratte boter, de bloem, gist, sesamzaad, parmezaanse kaas en havervlokken tot je een mooi geheel deeg verkrijgt. Voeg vervolgens één voor één de eieren toe.
  • Breng het deeg op smaak met kruidenzout en kurkuma en meng opnieuw tot de kruiden goed verdeeld zijn.
  • Vorm rondjes van ongeveer 20 g en plaats deze op een bakplaat bedekt met antiaanbakpapier
    —> Baktijd: 5 minuten op 210°C, daarna 10 minuten op 170°C.
  • Klop ondertussen de room glad en breng op smaak met gekruid zout.
Carlsbourg

De afwerking

  

Past bij dit recept

Gekarnde boter ongezouten

Carlsbourg
Ontdekken

Past bij dit recept

Authentieke volle Room 20cl

Carlsbourg
Ontdekken