Menu
fr

Gegrilde sardienen op een boterham met olijventapenade

Carlsbourg Carlsbourg

Gegrilde sardienen op een boterham met olijventapenade
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille

Ingrediënten

  • 40 ml Peak Beer Triple
  • 8 el gesmolten Ardense roomboter
  • 2 sneetjes wit brood
  • 4 kl olijventapenade
  • 2 el mosterd
  •   zout
  •   peper
  • 4 verse sardienen

4
personen

20min
Bereidingstijd


€€€


*


Nutri-score

Carlsbourg

Gegrilde sardienen op een boterham met olijventapenade
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille

De bereiding

Fileer de sardienen en verwijder de graten. Marineer ze in 8 el Ardense roomboter, de mosterd en het bier.

Snijd de korsten van het brood en dompel het sneetje in de Ardense roomboter. Gril de boterham op de barbecue.

Kruid de sardienen aan beide kanten met peper en zout. Gril ze op de barbecue, enkel aan één kant.
Carlsbourg

De afwerking

Leg de sardienen met de velkant naar beneden op de boterham. Smeer het visvlees met de olijventapenade in.

Past bij dit recept

Ardense roomboter ongezouten

Carlsbourg
Ontdekken