Menu
fr

Toast met brood van La manufacture urbaine uit Charleroi en aardbeien uit Gerpinnes

Carlsbourg Carlsbourg

Toast met brood van La manufacture urbaine uit Charleroi en aardbeien uit Gerpinnes
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille

Ingrediënten

  • 4 sneetjes Campaillou-brood La manufacture urbaine uit Charleroi
  • 120 gr Belgische Raz Buzée brie
  • 20 aardbeien uit Gerpinnes
  • 1 zoete witte ui
  • 2 klontjes Carlsbourg boter
  • 4 takjes tijm
  • Q.S Maldon fleur de sel, gearomatiseerde azijn en zwarte peper

4
personen

40min
Bereidingstijd


€€


*


Nutri-score

Carlsbourg

Toast met brood van La manufacture urbaine uit Charleroi en aardbeien uit Gerpinnes
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille

De bereiding

Rooster de sneetjes Campaillou-brood. Leg de plakjes brie netjes op het geroosterde brood. Breng op smaak met Maldon fleur de sel en zwarte peper.
 
Verwarm in een hete koekenpan een klontje Ardense boter. Fruit daarin de fijngehakte ui. Laat een paar minuten pruttelen en voeg de helft van de gesneden aardbeien toe. Blus af met gearomatiseerde azijn. Zet meteen aan de kant. Het doel is om krokante aardbeien te hebben, en niet zacht zoals een compote.
Carlsbourg

De afwerking

Beleg je toast met het aardbei-ui mengsel en bestrooi met verse tijm.

Past bij dit recept

Ardense roomboter ongezouten

Carlsbourg
Ontdekken