Menu
fr

Fondue op de wijze van de bergerie d’Acremont

Carlsbourg Carlsbourg

Fondue op de wijze van de bergerie d’Acremont
Carlsbourg recepten door julien lapraille

Ingrediënten

  • 200 g Goud’Acremont
  • 400 g Comte d’Acremont
  • 2 cl bier cuvée de Bouillon
  • 10 sneetjes wit stokbrood van 1 cm dik
  • 10 fijne sneetjes gerookt schapenvlees (melkooi)
  • 40 opgelegde uitjes
  • 10 augurken
  • Q.S. Carlsbourg Ardense roomboter
  • 200 g œillet du Château van de Bergerie d’Acremont

4
personen

25min
Bereidingstijd


€€


**

Carlsbourg

Fondue op de wijze van de bergerie d’Acremont
Carlsbourg recepten door julien lapraille

De bereiding

Rasp alle kazen. Breng het bier aan de kook en doe de geraspte kaas erbij. Als het mengsel te dik is, voeg dan warm bier toe (geen koud!).

Rooster de sneetjes stokbrood in een broodrooster. Smeer er Ardense roomboter op als ze nog warm zijn.

Dompel het brood in de fondue, met de stukjes vlees, de augurken en de uitjes. 
Carlsbourg

De afwerking

Geniet zonder mate!
 

Past bij dit recept

Ardense roomboter

Carlsbourg
Ontdekken