Menu
fr

Boterham met mierikswortelboter, broccolipesto en beenham

Carlsbourg Carlsbourg

Boterham met mierikswortelboter, broccolipesto en beenham
 

Ingrediënten

  • 40 g Carlsbourg Koelkastsmeerbaar
  • 400 g volkorenbrood
  • 360 g beenham
  • 300 g broccoliroosjes
  • 40 g zonnebloemolie
  • 40 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 20 g mierikswortelpasta
  • 30 g zonnebloempitten

4
personen

21min
Bereidingstijd



*

Carlsbourg

Boterham met mierikswortelboter, broccolipesto en beenham
 

De bereiding

  • Rooster de zonnebloempitten zonder vetstof in een koekenpan. Schud ze regelmatig op, tot ze goudkleurig zijn. Snij de broccoliroosjes in stukjes. Doe ze samen met de zonnebloempitten, de geraspte Parmezaanse kaas en de zonnebloemolie in de kom van een mixer. Mix tot een gladde pesto.
  • Meng de mierikswortelpasta en de boter.
Carlsbourg

De afwerking

  • Rooster de sneetjes brood onder de hete grill. Smeer de mierikswortelboter op de ene helft en de pesto op de andere. Leg de ham op de pesto. Leg de boterhammen op elkaar.

Past bij dit recept

Carlsbourg Koelkastsmeerbaar zacht

Carlsbourg
Ontdekken