Menu
fr

Zomerwrap met kalkoen, courgette en belegen Postel

Carlsbourg Carlsbourg

Zomerwrap met kalkoen, courgette en belegen Postel
 

Ingrediënten

  • 400g wrapbrood met groenten
  • 300g kalkoenfilet in dunne sneetjes
  • 300g tomaten
  • 250g courgette
  • 120g Abdijkaas Postel Belegen Sneetjes
  • 40g groene pesto
  • 30g Carlsbourg Koelkastsmeerbaar ongezouten

4
personen

15min
Bereidingstijd


€€


*

Carlsbourg

Zomerwrap met kalkoen, courgette en belegen Postel
 

De bereiding

  • Snij de courgette en de tomaten in dunne schijfjes.
  • Breng de courgetteschijfjes op smaak met de pesto.
  • Beboter de wraps. Snij de wrapvellen in twee. Leg de ingrediënten op een kwart van het vel en vouw de wrap op. Druk stevig aan.
Carlsbourg

De afwerking

  • Serveer met wat sla of rucola.

Past bij dit recept

Carlsbourg Koelkastsmeerbaar zacht

Carlsbourg
Ontdekken