Menu
fr

Gegrilde seizoensgroenten

Carlsbourg Carlsbourg

Gegrilde seizoensgroenten
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille

Ingrediënten

  • 2 radijzen
  • 2 broccoliroosjes
  • ¼ courgette
  • 10cl Peak Beer Blonde
  •   Beurre des Chefs van Carlsbourg
  •   Carlsbourg Ardense roomboter
  •   gedroogde kruiden
  •   zout
  •   Maldon-zout
  •   peper
  •   Espelettepeper

4
personen

15min
Bereidingstijd



*


Nutri-score

Carlsbourg

Gegrilde seizoensgroenten
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille

De bereiding

Snijd de groenten in stukjes van dezelfde grootte.
Meng de Beurre des Chefs van Carlsbourg, het bier, peper, zout, de gedroogde kruiden en de espelettepeper voor de marinade. Haal de groenteblokjes door de marinade, zorg dat ze helemaal bedekt zijn.
Rijg de groenten op brochettespiesjes. Gril de groentebrochettes aan één kant op de barbecue (op één zijde bakken).
Carlsbourg

De afwerking

Laat enkele klontjes Ardense roomboter op de brochettes smelten als ze gaar zijn, en besprenkel ze met fleur de sel of Maldon-zout, dat zal de smaak van je brochettes alleen maar ten goede komen.

Past bij dit recept

Ardense roomboter ongezouten

Carlsbourg
Ontdekken

Past bij dit recept

De Beurre des Chefs

Carlsbourg
Ontdekken