Menu
fr

Julien Lapraille

Ze noemen het niet voor niets Beurre des Chefs!
 
Zacht, gezouten of gearomatiseerd… Boter blijft een onmisbaar product in de keuken. Het helpt iedere kok met het op smaak brengen van gerechten.
 
Boter is een echte smaakversterker die gebruikt wordt om vlees, vis en groenten te garen of als basis voor talloze gebakjes en sauzen…. Daarnaast kan je boter ook puur gebruiken, wanneer je boter op een goed stuk brood smeert bijvoorbeeld.

Koken met boter is een echte traditie, toch bestaan hier nog veel vragen rond. Gelukkig bestaat er een boter die alles een stuk gemakkelijker maakt: de geklaarde boter van Carlsbourg! Direct klaar voor gebruik en perfect voor het bereiden van sauzen en koken op hoge temperaturen. Dankzij zijn samenstelling van bijna uitsluitend puur vet brandt hij niet aan.
 
Julien Lapraille heeft onze geklaarde boter getest en deelt enkele tips voor het bereiden van een lekker stuk vlees.