Menu
fr

Havermoutpannenkoeken

Carlsbourg Carlsbourg

Havermoutpannenkoeken
 

Ingrediënten

  • 20 g Carlsbourg Beurre des Chefs of Carlsbourg BOB Ardense Roomboter
  • 100 g volkoren havermout
  • 50 g patisseriebloem
  • 40 cl melk
  • 3 eieren

4
personen

35min
Bereidingstijd



*

Carlsbourg

Havermoutpannenkoeken
 

De bereiding

  • Mix de havermout tot meel. Giet het havermeel en de patisseriebloem in een diep bord. Voeg de eieren en de melk toe en klop tot een glad beslag.
  • Laat 30 minuten rusten op kamertemperatuur.
Carlsbourg

De afwerking

  • Doe een klontje boter in een pannenkoekenpan. Verhit de pan en schep er een pollepel beslag in. Draai de pan zodat het beslag zich over de hele bodem verspreidt. Bak op matig vuur, draai de pannenkoek om en bak nog even verder. Herhaal dit tot het beslag op is.

Past bij dit recept

Gekarnde boter ongezouten

Carlsbourg
Ontdekken

Past bij dit recept

De Beurre des Chefs

Carlsbourg
Ontdekken