Menu
fr

Gekarnde boter met zeezout

Gekarnde boter met zeezout

Een traditioneel recept

De gekarnde boter van Carlsbourg, elegant gepresenteerd in een traditioneel kuipje, is de trotse drager van de beschermde oorsprongsbenaming (BOB) « Ardense Boter ». Deze boter wordt gemaakt volgens een traditioneel recept en krijgt ruim de tijd om te rijpen en te karnen. Het resultaat is een merkbaar vollere smaak op je boterham en in je gerechten.

Energie 734kcal / 3017kJ
Vet 81g
waarvan verzadigde v.z. 52g
Koolhydraten 0,6g
waarvan suikers 0,6g
Proteïnen 0,6g
Zout 1,5g

Gebruik


  • Smeren
  • Koken

Het smakenpalet

Ardense roomboter ongezouten

Carlsbourg
Ontdekken

Ardense roomboter met zeezout

Carlsbourg
Ontdekken

Gekarnde boter ongezouten

Carlsbourg
Ontdekken

Koelkastsmeerbare Boter ongezouten

Carlsbourg
Ontdekken

Koelkastsmeerbare Boter met zeezout

Carlsbourg
Ontdekken

Mini-botertjes ongezouten

Carlsbourg
Ontdekken

De Beurre des Chefs

Carlsbourg
Ontdekken

Authentieke volle room

Carlsbourg
Ontdekken

Finesse culinaire volle room

Carlsbourg
Ontdekken

Finesse culinaire lichte room

Carlsbourg
Ontdekken

Slagroom

Carlsbourg
Ontdekken