Menu
nl

Ardense roomboter ongezouten

Ardense roomboter ongezouten

Zachte of gezouten, altijd met BOB-label

Ardense roomboter is de enige boter die een BOB-label draagt. De boter wordt gemaakt van Ardense room, die op zijn beurt afkomstig is van de melk van koeien die grazen in de Belgische Ardennen. Of je nu zachte of gezouten boter kiest, je brood smaakt als nooit tevoren en je kleine en grote culinaire mirakels worden er alleen maar lekkerder van.

Energie 748kcal / 3075kJ
Vet 82,5g
waarvan verzadigde v.z. 55,3g
Koolhydraten 0,6g
waarvan suikers 0,6g
Proteïnen 0,6g
Zout < 0,1g

Gebruik


  • Smeren
  • Koken

Receptideeën

Quatre-quart cake met frambozen, pistache & witte chocoladeganache
Asperges met Hollandaisesaus en Gerookte Boter
Broodje bloedworst
Authentieke wentelteefjes
Eendenborstfilet, puree van zoete aardappelen en sinaasappelsaus
Monsterkoekjes met hazelnoot en framboos
Zachte en smeuïge kersentaart
Rundsvlees van bij ons met zachte boter en daslook
Kerststronk 2.0 van Julien Lapraille
Witloofgratin
Vol-au-vent
Gourmandburger
Kruidige kersttaart en crème
Wortelcake met botercrème frosting
Pecannotentaart
Sint-jakobsnoten met beurre noisette
Mosselen met verse dragon boter
Ardens speltbrood
Halve maankoekjes
Tartiflette
Crumble met halfgare appels en bruine suiker
Cake met appel en peer van de boomgaarden in Chise
Toast met brood van La manufacture urbaine uit Charleroi en aardbeien uit Gerpinnes
Eendenborst van Floumont, geslonken kool met Chouffe en Cyril-chocolade
Pannenkoeken met Moneuse-bier en Chant d’Éole
Toast met een mousse van forel, knapperige pompoen en ingemaakte uien
Clubsandwich op Gaumese wijze
Gegrilde seizoensgroenten
Kalfszwezerik met honing
Gegrilde sardienen op een boterham met olijventapenade
Gebakken escargots met kruidenboter
Gegrilde gevogeltefilet uit onze Ardennen, gemarineerd met Cuvée des Trolls, witloof met koffie
Chocolademousse
Croque-monsieur revisited
Escargots van Warnant met kruidenboter
Hindefilet in reepjes
Chocolademoelleux
Gesmoorde suikersla
Lamsstoofpotje
Scharrelkip
Gebakken Ardense ham
Kruidig gebraden lamsschouder
Luchtige quenelles
Forel ‘à la meunière’,

Het smakenpalet

Ardense roomboter met zeezout

Carlsbourg
Ontdekken

Gekarnde boter ongezouten

Carlsbourg
Ontdekken

Gekarnde boter met zeezout

Carlsbourg
Ontdekken

Carlsbourg Koelkastsmeerbaar zacht

Carlsbourg
Ontdekken

Carlsbourg Koelkastsmeerbaar met zeezout

Carlsbourg
Ontdekken

Mini-botertjes ongezouten

Carlsbourg
Ontdekken

De Beurre des Chefs

Carlsbourg
Ontdekken

Authentieke volle room

Carlsbourg
Ontdekken

Carlsbourg Finesse Culinaire room

Carlsbourg
Ontdekken

Slagroom

Carlsbourg
Ontdekken

Authentieke volle Room 20cl

Carlsbourg
Ontdekken

Authentieke volle room 1L

Carlsbourg
Ontdekken