Menu
fr

Gegrilde seizoensgroenten

Carlsbourg Carlsbourg

Gegrilde seizoensgroenten
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille

Ingrediënten

  • 2 radijzen
  • 2 broccoliroosjes
  • ¼ courgette
  • 10cl Peak Beer Blonde
  •   Carlsbourg Ardense roomboter
  •   Carlsbourg Ardense roomboter
  •   gedroogde kruiden
  •   zout
  •   Maldon-zout
  •   peper
  •   Espelettepeper

4
personen

15min
Bereidingstijd



*

Carlsbourg

Gegrilde seizoensgroenten
Carlsbourg recepten door Julien Lapraille

De bereiding

Snijd de groenten in stukjes van dezelfde grootte.
Meng de vloeibare boter, het bier, peper, zout, de gedroogde kruiden en de espelettepeper voor de marinade. Haal de groenteblokjes door de marinade, zorg dat ze helemaal bedekt zijn.
Rijg de groenten op brochettespiesjes. Gril de groentebrochettes aan één kant op de barbecue (op één zijde bakken).
Carlsbourg

De afwerking

Laat enkele klontjes Ardense roomboter op de brochettes smelten als ze gaar zijn, en besprenkel ze met fleur de sel of Maldon-zout, dat zal de smaak van je brochettes alleen maar ten goede komen.
Carlsbourg

Tip van de chef :

 

Past bij dit recept

Ardense roomboter

Carlsbourg
Ontdekken

Past bij dit recept

Vloeibare boter

Carlsbourg
Ontdekken